Что говорят наши клиенты…

Прочитайте некоторые комментарии наших учеников, которые прошли уроки вождения вместе с нами.

Я дуже рада що навчалася саме в автошколі Legend!
Склала теоретичний і практичний іспит з першого разу😊
Вивчати теорію онлайн дуже зручно. Дуже вдячна інструктору Олексію, він найкращий! Завдяки йому я тепер впевнено почуваю себе за кермом))

Олена
22.06.2024

Я дуже рада що потрапила в цю школу, виграла теоретичний іспит, і це був поштовх на навчання, не пошкодувала ні разу що продовжила навчання. Практичний іспит склала з другого разу, але ви наскільки круті люди, що хочеться щоб більшість студентів приходили саме до вас, бо у вас навчання найкраще. Дякую.

Каріна
13.06.2024

Автошкола Legend – це скарб!
Хочу подякувати за сучасне, круте навчання, допомогу та корисні поради. Склала іспити з першого разу🤩
Безмежна вдячність інструктору Дмитру за круте навчання, терпіння та професіоналізм. Дуже рада, що вчилась у Вас!
Права без хабарів!
Legend Ви найкращі! Щиро дякую Вам)

Аліна
11.06.2024

Дякую автошколі. Заняття, теорія, онлайн. Вчиш теорію, коли комфортно. Знання, ті, які знадобляться у житті, у дорожных умовах. Практика, окрема вдячність, інструктор Стас, дуже компетентний. Все поясне, дуже популярно та зрозуміло. Практичне водіння, коли комфортно. Щиро вдячний автошколі “Легенда”, тепер я з водійськіми правами.

Сердар
04.06.2024

Дякую автошколі “Легенда” – я тепер водійка.
В даній автошколі подача теоретичних знань в форматі онлайн дуже зручна та ефективна, для мене це великий плюс . Іспит з теорії здала з першого разу.
Практичні знання надав Інструктор Стас, спокійно та зрозуміло все пояснює, дякую за його терпіння та підтримку.

Ольга
01.06.2024

Дякую школі та особисто інструктору Дмитру за навчання. Отримала посвідчення водія і безмежно щаслива. Ви найкращі!!!

Анастасія
27.05.2024

Хочу висловити подяку автошколі “Легенда”. Навчалась з нуля. З першого разу склала теоретичний і практичний іспит. Дуже зручно було навчатися теорії онлайн у будь-який час. Всі питання з малюнками співпадали з іспитом в сервісному. Адміністратор Ірина завжди була на зв’язку, координувала всі процеси. Окрема подяка інструктору Олександрі, за віру в мене, за терпимість, професійний підхід та підтримуючу атмосферу на заняттях. Поборола страх і тепер впевнено почуваю себе за кермом. Рекомендую!

Дар'я
15.05.2024

Вітаю усіх, проходив навчання у цій чудовій автошколі. Особливу подяку хотів би залишити інструктору Дмитру, навчання з практики проходило комфортно та відчувалось те, що вас справді хочуть навчити і дати як можна більше інформації для подальшої здачі екзамену та майбутнього кермування автомобілем. Школу рекомендую для навчання також рекомендую інструктора Дмитра. Зробіть правильний вибір, не пожалкуєте.

Даніл
10.05.2024

Закінчила навчання. Здала теоретичний іспит з першого разу. Чекаю на здачу практичної частини. Величезна подяка інструктору Дмитру!!! Надав впевненості за кермом, багато чому навчив. Дякую всій автошколі.

Анастасія
06.04.2024

Сьогодні успішно здала практичний іспит з першої спроби) Велике Дякую, інструктору Станіславу, за професійний рівень навчання, терпіння та допомогу в навчанні. Рекомендую дану автошколу, як одну із найкращих шкіл для майбутніх водіїв!)

Виктория
03.04.2024

Щиро вдячна колективу автошкола “Легенда”. Подача теоретичних знань в форматі онлайн дуже зручна та ефективна.
Практичні знання надаються чітко та зрозуміло. За це окрема подяка інструктору Станіславу, за його терпіння та підтримку.

Анна
04.03.2024

Сьогодні я з 1-го разу склала практичний іспит у сервісному центрі, саме за це я хочу висловити безмежну подяку дівчині-інструктору Олександрі з автошколи «Легенда», адже вона дійсно професіонал своєї справи, відповідальна, стримана та навчить будь-якого новачка почувати себе за кермом впевненно.
Таким новачком була і я, а тепер, завдяки їй, я щасливий водій. Дякую тобі ❤️

Вікторія
09.02.2024

Огромное спасибо автошколе!
Дистанционное обучение позволяет экономить массу времени, а также даёт возможность заниматься в любое удобное для тебя время, что несомненно является неоспоримым плюсом в условиях занятости человека.
Отдельное спасибо автоинструктору Виктору! Человек со знанием своего дела!
Ещё раз – огромное всем спасибо!

Вадим
03.01.2024

Дистанционное обучение то, что нужно в наше время; во всех видеоуроках был интересный и понятный материал. Огромная благодарность инструктору Стасу! Рекомендую!

Анастасия
02.01.2024

Обучался в автошколе “Легенда”. Понравился персонал, внимательный и профессиональный. Особая благодарность администратору Ирине за постоянное сопровождение во время обучения и сдачи экзаменов от самого начала до конца.
Теорию проходил дистанционно, не ожидал, что она настолько эффективная и простая, очень хорошо заходит и запоминается.
Вождение с инструктором проходил на кроссовере с инструктором Максименко Станиславом. Ему особая благодарность за индивидуальный подход и терпение. Вежливый, ответственный, ничего лишнего, всё доступно и профессионально.
Рекомендую автошколу “Легенда” как профессиональную, современную и доступную по цене.

Сергей
26.12.2023

Дякую за отримані знання. Адміністратору Ірині подяка за супровід та оформлення документів. Інструктору Станіславу дякую за терпіння та витримку. Рекомендую школу.

Сніжана
23.12.2023

Дякую колективу автошколи-справжні професіонали. Особлива подяка Станіславу за його терпіння та професіоналізм. Раджу всім цих спеціалістів.

Володимир
20.12.2023

Щиро вдячна команді “Легенда” за якісні знання та навички. Теоретичний курс онлайн – це знахідка для тих, хто максимально зайнятий! Доступні відео, з детальним розбором ситуацій, зв’язок з адміністратором 24/7! Теорію здала з першого разу! Йшла на іспит впевненою, бо отримала якісну базу!
Окремо хочу подякувати інструктору Олексію! Просто, легко, доступно пояснює, що і як робити! Максимально відчуває учнів – коли треба підтримає, пожартує! Навчання проходить на одному подиху!!!!

Тетяна
28.11.2023

Рекомендую автошколу “Легенда”.
Це колектив професіоналів.
Чудовий адмінестратор Ірина,яка обізнана у всіх питаннях оформлення та подання документів.
Хочу висловити їй свою подяку.
Також хочу подякувати інструктору Станіславу професіоналу своєї праці, який доступно та з терпінням навчає водінню.
Велика подяка керівництву та працівникам автошколи.
Бажаю успіхів у вашій праці.

Сергій
20.11.2023

Хочу выразить слова благодарности своему куратору Ирине за терпение, ее помощь и сопровождение от начала и до конца. Очень отзывчивый человек! Подобрала инструктора вот прям как я хотел! Отдельное огромное спасибо своему инструктору Станиславу, за терпение и чуткий подход к обучению! Очень спокойный, терпеливый и отзывчивый! Одним словом профессионал своего дела!

Владислав Коваленко
20.11.2023

Автошкола сподобалась, хороші авто, приємні інструктори. Займалась з інструктором Олександрою, чудовий спеціаліст, завжди підкаже та підтримає у складній ситуації. Гнучкий графік занять, завжди підбирали зручні дні для практики. Дякую колективу автошколи за знання!

Аліна
14.11.2023

Відмінна автошкола з чудовою назвою “Легенда”. Чудовий колектив, автопарк, гнучкий графік практичних занять. Теоретичні заняття онлайн – величезний плюс у наш складний час. Велика подяка керівництву та адміністратору Ірині. Величезна подяка інструкторові Станіславу. Під час практичних занять побачила високий рівень професіоналізму, досвід, бажання навчити, терпіння та любов до своєї роботи. Рекомендую.

Катерина
18.10.2023

Найкраща автошкола з чудовою назвою “Легенда”. Відмінний колектив, автопарк, гнучкий графік практичних занять. Теоретичні заняття онлайн – великий плюс у наш складний час. Велика подяка керівництву школи та адміністратору Ірині. Величезна подяка інструкторові Станіславу. На практичних заняттях побачила досвід, професіоналізм, терпіння та бажання навчити. Рекомендую.

Катерина
17.10.2023

Мала можливість позайматися з чудовим інструктором Станіславом, дуже задоволена. За 2 години уроку я отримала більше знань, чим за все навчання в автошколі, якій навчалася раніше. Дякую за професіоналізм і бажання не просто відкати часи, а справді навчити .

Вікторія
11.10.2023

Прийшла в автошколу “Легенда” добрати додаткові години по практиці після іншої автошколи, дуже зручний графік, уроки проходять професійно, велике дякую інструктору Дмитру, пояснює все спокійно і зрозуміло.Я ще в процесі і мені все дуже подобається.

Оксана
05.10.2023

При огромном выборе автошкол в городе взгляд остановила именно на «Легенде».
Теоретический онлайн курс очень удобный и профессиональный. Как результат: экзамен сдан с первого раза.
Касательно практики: хороший автопарк и профессиональные автоинструкторы. Гибкий график занятий в удобное для меня время. Училась с нуля. Практический курс проходила у Александры Русяевой. Экзамен сдала успешно. Сашенька, ты – лучшая! Спасибо тебе огромное. За твое терпение, профессионализм и знания, которые я получила. Мой успех это твоя заслуга. Всему коллективу желаю удачи и благополучия. Спасибо за ваш труд.

Ольга
29.04.2023

Хочу поблагодарить автошколу “Легенда”за достижения поставленной цели.
Особая благодарность администратору Маргарите,и автоинструктору Станиславу,за их профессиональный подход к каждому ученику.
Хороший автопарк,удобный график занятий.спасибо большое за обучение,желаю вам успехов.)

Вячеслав Быков
05.02.2023

Висловлюю величезну подяку за професіоналізм, добре ставлення всіх співробітників автошколи. Особливу подяку хочу висловити адміністратору Маргариті. Її обізнаність у всіх питаннях щодо оформлення та подання документів для відкриття різних категорій на найвищому рівні. Від відвідування автошколи залишилися дуже позитивні враження! Дякую усім! Ми з чоловіком дуже задоволені автошколою та жодного разу не пожалкували за наш вибір.

Оксана
31.01.2023

Хочу подякувати автошколі “Легенда” за професійний підхід до навчання та високий рівень організації 👏.
Без сумніву, «Легенда» — найкраща автошкола 🚙. Зручний графік занять 🗓️⌚, бо саме в наш час онлайн заняття 📱 💻 – це величезний плюс.
Організація роботи зі студентами на найвищому рівні ✅.
Нові, класно забрендовані, автівки 🚘 — їздити не просто комфортно, а ще і приємно.
Інструктор Станіслав 🧑‍💼 – надзвичайно професійний , терплячий, спокійний, витриманий 🧘.
Я навчилася керувати автомобілем з «нуля», подолала страх на дорозі 🛣️, закріпила всі правила дорожнього руху🚦 у легкій та невимушеній формі.
Успішно склала іспити і отримала водійське посвідчення 🎓 🎫.
Дякую за навчання, командо професіоналів! 🧑‍🏫
Успіхів вам і вдячних учнів! 🧑‍🎓

Валентина Гасанова
20.01.2023

Отличные курсы, все понятно и доступно. Особое спасибо инструктору Алексею. Водитель и учитель от Бога. Не думал, что когда-то буду водить. Благодаря Алексею, поехал на первом занятии. Рекомендую!

Андрей
09.01.2023

Спасибо за отличные курсы, знала, что иду к профессионалам!

Юлия
20.08.2022

Strong Testimonials form submission spinner.

Обязательное поле

Какое ваше полное имя?
Какой ваш адрес электронной почты?
Что вы о нас думаете?
rating fields

Logo
Лидер в области безопасного вождения и обучения водителей любого возраста!

©2022 Автошкола "Legend"

Наш адрес

г. Запорожье,
пр. Соборный 159
Пн.-Пт.: 10.00-17.00

Подписаться